Cazare

700MDLpers./noapte
  • CAZARE + MIC DEJUN

Camping 1

150MDLpers./noapte
  • CAMPING PENTRU CORTURI

Camping 2

200MDLpers./noapte
  • CAMPING PENTRU CARAVANE

Micul dejun

Meniu

Pentru grupuri oferim o selecţie bogată de bucate si reduceri adiţionale. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi.

Pentru pachete de grup, pachete personalizate sau cerinţe speciale, vă rugăm să ne contactaţi.

Oferim servicii în limba română și rusă (gazda), engleză, franceză și spaniolă (interpret).
Vila Roz este locul potrivit unde fiecare oaspete va fi întâlnit cu braţele deschise, cu ospitalitate şi căldura. Împrejurările şi căsuţa amenajată cu drag de stăpână vor face ca zilele petrecute aici să fie o adevărată poveste.

___________________________________________

Nota 1: Copiii cu vârsta până la 7 ani vor sta gratuit doar dacă dorm cu părinţii. În cazul în care copiii (până la 7 ani) solicită patul lor propriu, Vila Roz va aplica aceleaşi tarife ca și maturilor.
Nota 2: Copiii cu vârsta până la 7 ani vor mânca gratuit. Pentru copiii cu vârsta între 7 și 12 ani părinții vor achita doar 50% pentru mâncare.
Nota 3: Pentru grupurile care doresc să consume mancarea proprie la Vila Roz  se va percepe o taxă de servicii de 3 EUR/personă/zi. Include folosirea terasei, grădinei; veselei şi curăţenie.
Nota despre oferte: Ofertele, voucher-ele și alte materiale promoționale nu se aplică in timpul sărbătorilor, evenimentelor speciale (ex. evenimente culturale,  competiții sportive, festivaluri etc.).